Wie ben ik?

 

“Mijn missie is om hoogbegaafde kinderen

in al hun mogelijkheden te laten

schijnen en stralen.”

 

Mijn ervaring is dat hoogbegaafde kinderen zulke mooi vragen kunnen stellen, zo intens geïnteresseerd kunnen zijn, zo diep ontroerd kunnen raken, zo vol leven. Dat raakt me diep in mijn hart .

Ik weet ook uit ervaring dat dit door heel veel mensen heel anders gelezen of gezien kan worden. Dat het kinderen zijn die altijd zeuren en betweterig zijn. Nooit tevreden zijn met een antwoord. Volhardend blijven in een onderwerp. Extreem hard gillen, huilen of boos worden. Zo ingewikkeld zijn.

De manier waarop we naar hoogbegaafde kinderen kijken valt of staat met onze overtuiging. Mijn missie is om hoogbegaafde kinderen in al hun mogelijkheden te laten schijnen en stralen om te laten zien wie ze werkelijk zijn. Ik ben moeder van 3 hoogbegaafde kinderen en heb alle manieren van hoe anderen kijken naar mijn kinderen meegemaakt. Meer hierover staat geschreven in mijn eerste blog. Ik zal mezelf voorstellen: 

Ik ben Nicole Links, oprichtster van praktijk SmartLinks. Geboren in 1972 in het Westen van het land maar woon inmiddels al bijna net zolang in Brabant. De gemoedelijkheid en gezelligheid naast het directe en “niet lullen maar poetsen-mentaliteit” is voor mij een perfecte combinatie. Als moeder van 3 hoogbegaafde kinderen ben ik al sinds 2006 bezig met “het onderwerp” hoogbegaafdheid. Het moment waarop mijn oudste zoon naar school ging en wij ervaarden wat ze bedoelden bij het consultatiebureau met de opmerking " Uw kind heeft een ontwikkelingsvoorsprong" Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie wilde ik het onderwerp nog meer eigen maken en heb ik een opleiding gevolgd om GelukkigHBkids groepen te kunnen draaien. In september 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk SmartLinks. Een praktijk waar ik een plek creëer voor kinderen met (een vermoeden van) hoogbegaafdheid om zichzelf te mogen zijn,uitdagingen kunnen opzoeken en mogen leren wat hen helpt om lekkerder in je vel te zitten. Dit doe ik door middel van individuele begeleiding, GelukkigHBkids groepen en begeleiding/training van ouders en/of docenten. Vanaf september 2018 start ik met een dagbestedingsgroep voor hoogbegaafde thuiszitters.

  

 

 

.

SmartLinks.  
praktijk voor hoogbegaafdheid.