Mijn naam is Floor

Ik ben de stagiaire die bij SmartLinks rondloopt. Ik ben op woensdag (dag begeleiding en peergroep) en op donderdag (dag begeleiding) te vinden bij SmartLinks.  

Ik zit in het tweede jaar van het HBO pedagogiek. Ik was aan het begin van dit schooljaar opzoek naar een stageplek. Tot ik bij SmartLinks kwam. Tijdens het sollicitatiegesprek hadden Nicole en ik al besloten dat dit mijn plek zou zijn voor toen het komende schooljaar. Ik was heel enthousiast en wil(de) meer weten over hoe ze werken bij SmartLinks en hoe ze deze kinderen het gevoel geven dat ze gezien worden. Nu ik een aantal maanden stage loop bij SmartLinks zie ik dat het werkt en leer ik die methodiek ook wat ik in m’n opleiding goed kan gebruiken. Het is een mega leerzame plek voor zowel de kinderen als voor mij als stagiaire.  

Iets meer over mij. Ik ben 18 jaar en woon in het prachtige dorp Babyloniënbroek. Ik speel graag piano en word hier erg rustig van. Verder speel ik waterpolo. Ook voor een avondje op de bank lekker tv kijken zeg ik geen nee.