“De missie van SmartLinks is om hoogbegaafde kinderen in al hun mogelijkheden te laten schijnen en stralen.” 

Mijn naam is Ilse Koel. Met hoogbegaafdheid, die ook binnen ons gezin aanwezig is, weet ik dat het elke dag weer een zoektocht kan zijn. Want de veel voorkomende onwetendheid hoe om te gaan met een (hoog)begaafde leerling op school, het onbegrip van de omgeving, de vooroordelen die over (hoog)begaafden zijn, dat het leren ze wel makkelijk af zal gaan. En met het vaak ook hooggevoelige dat erbij komt kijken, kan het zijn dat het leven met een bovengemiddeld IQ niet altijd zo stralend is.  

Nicole haar passie, haar missie en haar mooie toekomstplannen met SmartLinks, om kinderen en ouders, maar ook anderen met (vermoedelijk) HB, goed te willen begeleiden en deze hierdoor weer te laten stralen, dat raakt mij enorm!

Ik hoop dat ook ik een stralende bijdrage hieraan kan geven. IK is Ilse Koel, getrouwd met Marco en moeder van twee zoons, een dochter.

Sinds 2016 wonen wij hier in Nieuwendijk, maar ik ben, bijna, geboren (ziekenhuis) en getogen in het Noord-Hollandse dorpje Schoorl. Ik hou van kunst en ben hier in mijn vrije tijd ook veel mee bezig en met mijn creativiteit hoop ik heel veel mensen (weer) te laten stralen!